kijk nu op www.hielspoortips.nl

2Veel mensen hebben langere tijd last van hun voeten en benen, maar ze weten vaak niet dat ze last kunnen hebben van een voet probleem. Ik had hier namelijk ook last van en zat hierdoor helemaal in de knoop met mezelf. Voor een lange periode kon ik hierdoor helemaal helemaal niks meer. Niet meer lopen, staan of springen en als ik het wel deed had ik de zelfde avond verschrikkelijke pijn door mijn gehele lichaam. Vanaf het moment dat de pijn erger werd ben ik stappen gaan ondernemen. Op het internet kwam ik uiteindelijk terecht  bij www.hielspoortips.nl, daar stonde de meest handige tips op het gebied van mijn aandoening!1

De website heeft top tips!

Het heeft mij tot nu toe heel erg geholpen dat ik de website van www.hielspoortips.nl heb gevonden! Door deze website ben ik er achter gekomen dat de dokters hun werk niet goed hebben gedaan en het afdeden met een pijntje dat over gaat, waardoor je uiteindelijk klachten gaat krijgen. Mijn lichaam heeft mij altijd al gezegd dat ik goed loop, geen pijn wat ik toen in het begin had dus ging ervan uit dat er niks aan de hand was. Tot voor enkele weken geleden! Maar tegenwoordig door de hulp van de website heb ik nergens last meer van!

2