Neurofeedback training is fantastisch!

feedback

NeurofeedbackVandaag ga ik het hebben over neurofeedback training. Dit doe ik omdat mijn zoontje ADHD heeft en hij hierdoor erg goed geholpen wordt. Mijn ouders kregen vaak te horen dat het niet mogelijk was om mijn broertje rustig te krijgen.

Op school ging het vaak fout. Omdat hij zo druk was werd hij vaak uit de klas gezet. Hierdoor ging het natuurlijk niet goed op school en daar wilde we wat aan doen. Mijn ouders en ik zijn daarom het internet opgegaan. Op het internet kwamen we neurofeedback tegen. Dit is een bepaalde training die ervoor zorgt dat het brein gecorrigeerd wordt. Mijn broertje krijgt tijdens de training een film
neurote zien, deze wordt vervolgens onderbroken en dit geeft dan weer feedback aan het brein, na een kwartier is dit al merkbaar. Mijn broertje heeft pas geleden zijn eerste therapie gehad en hij vertelde dat hij het leuk vond. De komende tijd gaat hij vaker en wij hopen dat hij hierdoor wat rustiger wordt. We hopen dit niet alleen voor de mensen om hem heen maar vooral voor hemzelf.

feedbackHij wordt er rustiger van!

De laatste tijd heeft hij verschillende trainingen gehad en we merken dat hij rustiger wordt. Zijn leraar is zelfs naar mijn ouders toegegaan om te vragen hoe het komt dat hij de laatste tijd rustiger is. Hij is nog wel zichzelf maar gelukkig een tandje rustiger. De trainingen werken en dit blijft hij de komende tijd dan ook zeker doen.