Mypalmshop voor al jouw groen

Mypalmshop

MypalmshopMypalmshop is de perfecte webshop voor alle mensen die niet in staat zijn zelf naar een tuincentrum te gaan. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om een auto te hebben of de mogelijkheid hebben deze te besturen. Voor deze mensen is dit een hele goede optie.

Leek

Mocht je net als ik weinig verstand hebben van het onderhoud of weet je niet precies wat je wilt, Mypalmshop staat open voor al jouw vragen. Je kunt ze mailen, bellen of (als je in de buurt woont) langsgaan in hun fysieke winkel in Drenthe. Of je nu voor binnen of buiten iets nodig hebt, de keuze is reuze. Ook verkopen ze meer exclusieve dingen, zoals bijvoorbeeld een levensboom in spiraalvorm. Je zou denken dat deze veel onderhoud nodig heeft, maar niets is minder waar en daarom is het de perfecte optie voor in de tuin. Je hoeft hem alleen af en toe te knippen, maar hij overleeft vrijwel alles. Ook voor grond- of schuttingbedekkers kun je een kijkje nemen op hun website. Een leuke optie om je schutting te camoufleren is bijvoorbeeld bamboe, hiervan worden verschillende soorten aangeboden dus voor ieder wat wils!Mypalmshop

Thuisbezorgd

Voor bestellingen onder de 30 kilo is bezorging vaak al heel erg snel en voor zwaardere bestellingen hoeft het ook niet lang te duren. Als je hierover meer informatie wilt zou ik even op de website kijken voor meer informatie. Denk hier bijvoorbeeld ook eens aan voor mensen in jouw omgeving. Ik heb het ook direct aan mijn oma verteld en die heeft afgelopen weekend een bestelling geplaatst.