Tip: Trouwboeket Sprundel

Trouwboeket Sprundel

Wij hadden een afspraak gemaakt om inspiratie op te doen voor ons Trouwboeket bij Beers Bloemen in Sprundel. Wij hadden onze wensen en ideeën gedeeld en de mogelijkheden samen besproken. Zij hebben ons uitstekend geholpen en onze ideeën perfect
uitgewerkt. Aan creativiteit ontbreekt het zeker niet bij hun. Je kan merken aan hun vakkundigheid dat ze veel ervaring hebben. We waren zo enthousiast geraakt dat wij niet alleen het trouwboeket maar het gehele bloemenwerk hebben laten verzorgen. We wisten dat het bloemenwerk in goede handen was en daar hoefden we ons dan ook geen zorgen meer over te maken.

trouwboeket

Verwachtingen worden overtroffen

Op de grootte dag hebben ze al onze verwachtingen overtroffen. Het bloemenwerk was prachtig geworden, nog mooier dan wij
hadden gedacht. De kleuren kwamen ontzettend mooi uit. De auto hebben wij laten versieren en de gehele feestlocatie was versierd met bloemen, het was een waar paradijs aan bloemen.

Beers Bloemen, mijn complimenten voor het leveren van dit prachtwerk. Ik kan iedereen aanraden om uw Trouwboeket in Sprundel bij Beers Bloemen te bestellen.