American factoring vind ik echt een aanrader!

American factoring

American factoring American factoring gebruik ik zelf al jaren en ik ben er ongelofelijk positief over. Daarom wil ik jou hier graag iets meer over vertellen, want ik weet zeker dat jij er ook iets aan kunt hebben. Zelf ben ik klant bij Finqle en dit bedrijf kan ik ook zeker aan jou aanraden. Het fijne aan deze manier van facturatie is dat jij zelf heel erg veel tijd over houdt en dat kun je dan mooi weer besteden aan andere zaken. 

De werking van American factoring

American factoring

Bij American factoring kun je online een factuur indienen die jij dan binnen 24 uur uitbetaald krijgt. Hierover betaal je een klein percentage als kosten, maar verder hoef je niets te betalen. Bij andere bedrijven moet je soms ook nog een maandelijks bedrag betalen, maar ik vind het fijn dat dat hier niet het geval is. Daardoor voelt het een stuk eerlijker en transparanter en dat vind ik zelf erg fijn. Daarnaast kun je online alles volgen rondom het debiteurenbeheer. Zo kun je ook opmerken of bepaalde klanten later betalen dan je van hen gewend bent. Zelf heb ik hierdoor een keer een keuze gemaakt om niet verder te gaan met iemand, want deze persoon bleef maar te laat betalen.

Mijn advies aan jou

Mocht jij dus nog geen gebruik maken van American factoring, dan kan ik je zeker aanraden om dit in de toekomst wel te doen. Het zorgt er vooral voor dat jij jouw tijd efficiënter kunt gebruiken en tijd is uiteindelijk natuurlijk geld. Je kunt dit dus beter zien als een investering die zich terug gaat verdienen. Mocht je meer informatie willen over alle mogelijkheden, dan zou ik zeker een kijkje nemen op de website. Als je verder nog meer vragen hebt, kun je altijd bellen met een van hun hele vriendelijke medewerkers.