Een eigen zaak, ook eigen boekhouding regelen

Ik wilde al lang een eigen zaak starten, omdat ik eindelijk mijn ervaring had kunnen opbouwen. Toch was dit niet zo eenvoudig natuurlijk. Nu moest ik immers ook zorgen voor mijn eigen boekhouding, wat ik ervoor nooit had moeten doen. Hier kende ik dus helemaal niets van. Ik ben dus op zoek gegaan met de zoekwoorden boekhouden Vlaanderen. Op deze manier ben ik terecht gekomen op deze website.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Ik hoef er niet te veel woorden aan te verspillen. Ik ben zeer tevreden over de diensten van dit bedrijf. Ik kon het systeem van boekhouden in Vlaanderen uitproberen voor een bepaalde tijd via deze website, gratis. Op deze manier werd ik al wat bekend met het systeem. Hierdoor heb ik vele nieuwe inzichten opgedaan en heb ik gezien dat het misschien toch ook haalbaar is voor mezelf. Toch zou ik het misschien niet kunnen zonder het programma, waardoor ik besloten heb om de samenwerking toch verder te zetten. De prijzen hiervoor vallen eigenlijk ook wel mee. Daarom kan ik dus niet anders dan dit bedrijf aan te bevelen aan anderen die ook zelfstandig zijn en ook problemen hebben met het indienen van de boekhouding. Ik vond dit een echte topper.