Het nut van een disc training

disc training

Wat is het nut van een disc training (Dominant, Invloed, Stabiel en Consciëntieus). Hierop heb ik inmiddels het antwoord gevonden.  Door dit instrument te gebruiken ben je in staat om om jou zelf, medewerkers, collega’s, partner en klanten beter te begrijpen. Voordeel hiervan is dat jij het onderlinge vertrouwen kan aanscherpen en op deze manier verschillende soorten conflicten uit de weg kan gaan of oplossen. Ook in mijn dagelijkse leven heb ik door middel van deze sessie heel wat handvatten gekregen om toe te kunnen passen.  Dankzij de Carole Beelen Training, hierdoor lukt het om een groep werknemers aan het werk te zetten door een zeer motiverende werkwijze. disc training

Geweldige

De disc training, ofwel de persoonlijkheidsanalyse is een instrument dat diverse kenmerken meet van menselijk gedrag. Op deze manier komt de complexe werkelijkheid van wat wij doen naar voren.  Je krijgt hierdoor een inzicht waarom wij bepaalde dingen wel of niet doen. 

Carola Beelen heeft ons geweldig geholpen om op onze afdeling weer een teamspirit te krijgen. Voorheen was de sfeer echt te snijden, niemand kon fatsoenlijk gedag tegen elkaar zeggen. Vanaf het moment dat wij de sessie zijn gestart, voelde je de sfeer ook ontdooien. Inmiddels is het weer bijzonder gezellig op de afdeling en dat is te merken aan de omzet.