Lekker Indiaas restaurant Zeeland!

india restaurant

indiaas restaurantVandaag ga ik het hebben over het Indiaas restaurant Zeeland. Mijn man en ik houden er namelijk van om bijzonder te eten. We proberen eten uit verschillende culturen en pas geleden aten we voor het eerst Indiaas. Hier worden traditionele Indiase gerechten aangeboden en in dit restaurant leer je de Indiase keuken echt kennen. Mijn man en ik waren een tijdje geleden een weekendje weg in Zeeland en wij zijn toen opzoek gegaan naar een leuk restaurant.

zeelandWe vroegen daarom aan wat mensen uit de omgeving of ze nog een leuk restaurant kende en we kregen toen te horen dat het Indiaas restaurant Zeeland als er goed bekend staat. De gerechten worden op een traditionele manier bereid, hierdoor leer je de echte Indiase smaak kennen. Voor mensen die vegetarisch  zijn is er gelukkig ook genoeg keuze. Dit kregen wij van een bewoner van Zeeland te horen en wij waren dan ook erg benieuwd naar het restaurant. Wij hoopten in ieder geval dat de sfeer goed zou zijn.

Lekker eten voor een mooie prijs!india restaurant

Wij zijn inmiddels al in het restaurant geweest en dit beviel erg goed. De gerechten waren heerlijk in we zijn nu zeker van plan om vaker Indiaas te eten. Wij zijn van plan om volgend jaar weer een weekendje naar Zeeland te gaan en dan gaan we dit restaurant zeker bezoeken! We hebben in ieder geval genoten van de sfeer in het restaurant en de heerlijke gerechten.