Met een workshop schrijven begonnen

Omdat ik graag schrijf was ik nu wel benieuwd hoe ik dat het beste kon doen. Daarom wilde ik graag een workshop schrijven volgen. Door te zoeken op het internet, kwam ik al snel op de website terecht van Marieke Frankema. Deze onderneemster heeft zelf al wat boeken geschreven zoals, Offer in de mist en Dochter van de zilv’ren maan. Omdat ik deze boeken had gelezen leek het voor mij een goede leerproces die ik van haar zou kunnen krijgen. Daarom stuurde ik deze onderneemster een mail met mijn schrijfwerk en binnen vierentwintig uur kreeg ik een bericht terug met een aantal tips en complimenten over mijn schrijfwijze. 

Een soort strippenkaart

Doordat ik deze workshop schrijven volg, heb ik bij Marieke Frankema een soort strippenkaart gekocht. Zo kan ik haar een E-mail sturen met een paar woorden van mijn tekst en die kijkt zij dan na met tips. driehonderd woorden kost een strip. Ook heeft deze onderneemster een eigen Facebook pagina met elke dag een opdracht. Het is aan jou de keuze of je die maakt of niet, zij laat je er helemaal vrij in. Daarom kon ik jullie deze aanrader niet onthouden. Neem een kijkje op haar website voor meer informatie.