Geweldige camping voor jonge en oudere kinderen

Leistert

Bij veel campings in Nederland waar je langer verblijft zijn de faciliteiten voor jonge en de wat ouderen kinderen niet optimaal. Maar bij de Leistert is dit anders, zowel jonge als wat oudere kinderen vermaken zich prima op de camping met de dingen die er worden georganiseerd. Of je nu een weekend of een paar weken op de camping verblijft, altijd zijn er afwisselende dingen te doen. Speciale veldjes voor de kinderen om lekker te kunnen spelen.  

Leistert

Gezellig de kinderen bij elkaar 

Camping de Leistert is zo opgebouwd dat het speciaal aan de kinderen heeft gedacht, de veldjes waar de kinderen kunnen spelen zijn per leeftijdscategorie ingedeeld, zo heb je altijd dat je zoon of dochter met iemand speelt van zijn eigen leeftijd. De veldjes kun je vanaf je kampeerplek eenvoudig in de gaten houden, zo is je kind heerlijk aan het spelen terwijl de ouders van een goed boek aan het genieten zijn. Dit is pas vakantie voor de kinderen en de ouders.  

Bijna alles kun je gratis gebruik van maken 

Leistert

Vele campings hanteren voor de faciliteiten een extra toeslag, dit kan als je een aantal weken op vakantie bent aardig in de papieren lopen. De Leistert doet hier niet aan mee, bijna alle faciliteiten voor kinderen zijn gratis. Vervelen is echt geen optie op de camping, werkelijk overal in het park is wel iets voor de kinderen te doen. Of dit nu het klushuis is, of het animatieteam of het zwembad waar je uren lekker kunt zwemmen. In de zomer neem je een duik in het verwarmde golfslagbad.