Hier vindt u code 95 voor bedrijven

wesseldijk logo

Op een maandagmorgen kreeg ik een bijzondere opdracht van mijn baas. Hij wilt namelijk dat elke chauffeur een code 95 voor bedrijven bezit. De code 95 voor bedrijven is namelijk van belang voor de veiligheid. Zelf weet ik hier niet veel van en ben ik het internet opgegaan.

InternetVerkeerschool-Wesseldijk-4-223-300x130

Op het internet kwamen veel bedrijven naar voren die mij allemaal interessante aanbiedingen konden bieden. Toch is er maar een bedrijf waar ik een goed gevoel bij heb, namelijk Wesseldijk. Dit bedrijf is een rijschool met een hoge reputatie en een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Om meer over de mogelijkheden te weten, heb ik de website van de rijschool bezocht. De website is erg overzichtelijk en zeer transparant. Het is dan ook duidelijk dat de website zeer veel relevante informatie vrij geeft. Nadat het duidelijk voor mij is geworden dat ik dit bedrijf heb gekozen, ben ik naar mijn baas gegaan. Hij is zeer enthousiast over deze rijschool. Hier wilde hij dat de medewerkers van ons bedrijf de code 95 gingen volgen. Zij kunnen hier namelijk het beste de lessen krijgen. Om de mogelijkheden te bespreken heb ik besloten om contact op te nemen.

Contactluchtfoto-wesseldijk

Het contact met de medewerkers verloopt goed. De medewerkers weten duidelijk waar zij het over hebben en kunnen mij goed helpen met de vraag. Daarnaast zijn zij erg vriendelijk en staan zij open voor mogelijkheden. Even later heb ik voor de volgende week al een paar afspraken ingepland voor enkele chauffeurs, geweldig!