Zijn jullie al bekend met de term e achter b?

e achter b

Wie van jullie hier is er nog niet bekend met de term e achter b? Hier ga ik vandaag namelijk dieper op in. Dit omdat ik hier laatst een aanvraag van binnen kreeg. Mij werd niet gevraagd of ikzelf wist wat dit inhield maar of ik een rijschool wist waarbij dit mogelijk is. 

rij instructeur

Gelukkig kon ik diegene ook helpen en zo verwees ik deze persoon door naar osseforth.nl Bij mij in de regio zijn zij dan ook een groot begrip. Wanneer ik dan ook om mij heen kijk op straat, zie ik dan ook geregeld een lesauto met die naam erop. Zo heb ik via deze rijschool ook mijn rijbewijs b gehaald. Dit gelukkig in één keer, evenals mijn theorie.

Meer over dit topic

e achter bZoals jullie zelf weten kun je met een rijbewijs b een personenauto besturen. Ook mag je hiermee een aanhanger achter de auto trekken van een maximale gewicht van 750 kilogram. Hier bestaan echter wel uitzonderingen voor:

 

  • De aanhangwagen mag, inclusief laadvermogen, niet meer wegen dan de ledige massa van het motorvoertuig dat de aanhangwagen trekt
  • De toegestane maximum massa van de totale combinatie mag niet meer bedragen dan 3.500 kilogram

osseforthWanneer jij je hebt ingeschreven voor de e achter b, heb je bij Osseforth altijd recht op één gratis proefles. Je kunt eenvoudig zelf een datum en tijdstip kiezen. Dit kan zowel telefonisch als via hun app. Deze is eenvoudig te downloaden en hier kun je alle verdere gegevens inzien. Indien je een van hun vestigingen wilt bezoeken, kan dit in de regio’s: Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen-Kerkrade.