Rijschool in Hoofddorp

Verkeer

Rijschool Dorland is dé rijschool in Hoofddorp en Nieuw-Vennep! De rijschool en het theorie leslokaal is gevestigd in Hoofddorp op het industrieterrein, Graan voor Visch. Als je lessen neemt bij Rijschool Dorland krijg je een vaste instructeur want het is belangrijk om als leerling in je eigen tempo, op de meest sneller maar ook vooral veilige manier je rijbewijs te halen. In overleg met jou halen en brengen ze je als je rijles hebt zodat je geen onnodige reistijd hebt. Tijdens de rijlessen krijg je uitleg over van alles en worden alle fouten gecorrigeerd zodat je meteen weet wat je fout hebt gedaan en daaraan kan werken. De instructeur kan meegaan tijdens het examen, maar dat is helemaal jouw keuze!

Rijschool in Hoofddorp

Rijschool Dorland; rijschool in Hoofddorp

Waarom zou je kiezen voor Rijschool Dorland?

  • Ze hebben een hoog slagingspercentage
  • 10-daagse spoedcursus is mogelijk
  • Ze hebben de beste instructeurs
  • Je hebt de mogelijkheid om gespreid te betalen
  • Ze bestaan al sinds 1937 en hebben dus al jarenlange ervaringen

Of het nu gaat om een bromfiets, vrachtwagen, of iets er tussenin. Ze kunnen jou alle rijbewijzen geven. Het is een gemotiveerd team met vakbekwame medewerkers die altijd voor je klaar staan om je zo snel en professioneel mogelijk voor te bereiden op alle examens. Het doel van de rijschool is dat ze mensen op een vakkundige manier opleiden en ervoor te zorgen dat veilig en goed aan het verkeer mee kunnen deelnemen. De opleidingen dienen natuurlijk ook leuk en gezellig te zijn zodat je je op je gemak voelt.

Rijles

Theorielessen volgen

Ook kun je bij Rijschool Dorland theorielessen volgen. De een pakt dit sneller op dan de ander maar ze slagen allemaal! Ze hebben ervaren leraren die je alle kneepjes kunnen vertellen en leren. Bij Rijschool Dorland kun je terecht voor van alles!  Ben je benieuwd en wil je ook zo snel mogelijk beginnen? Kijk dan nu op de website en meld je aan voor je eerste rijles!