Vakantiehuis huren in Frankrijk samen met mijn drie beste vriendinnen

VAndaag even een zonnig bericht over, vakantiehuis huren Frankrijk. Ik heb namelijk een zeer fijn adres waar ik de bezoeker van mijn site op wil attenderen voor het geval je nog geen vakantie hebt geboekt, verwijs ik je naar de site, francecomfort.com. Hier vind je namelijk een zeer ruim aantal villa’s die je kunt huren voor een zeer aantrekkelijk tarief. Ik mag al gaan aftellen want over twee weken reis in af samen met drie vriendinnen om lekker te gaan luieren onder de Franse zon.

Ik zie mijzelf al heerlijk ontspannen

Een vakantiehuis huren in Frankrijk, was niet mijn idee geef ik eerlijk toe. Toen we laatst een hapje gingen eten met z’n drie ontstond het spontane idee om met ons gezamenlijk op vakantie te gaan. Niet iedereen was het ermee eens dus wij hebben ouderwets een muntje in de lucht gegooid. Het werd Frankrijk, dus ik bood aan om op zoek te gaan naar het leukste adres. En zo heb ik mijzelf echt helemaal weten te overtuigen nadat ik deze site had ontdekt. Ik kon mijzelf al helemaal zien liggen aan het zwembad met een goed boek. In de avond lekker aan de wijn en lekker eten mijn mijn liefste vriendinnen. Frankrijk… wat een goed idee eigenlijk! Nu ben ik zelfs nog enthousiaster dan de andere drie! En dat word ik alleen nog maar meer als ik zo eens naar buiten kijk. Want de zomer in Nederland lijkt nog zo ver weg.